В Україні продовжили карантин та заборонили проведення концертів і дискотек

Кабмін продовжив адаптивний карантин до 31 жовтня у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус в Україні та закрив в’їзд іноземцям майже до кінця вересня.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні 26 серпня зазначив, що обмеження і зонування території України по кольорах будуть діяти, щонайменше, до 1 листопада.

– Пропонується посилити обмежувальні заходи у регіонах, де встановлений рівень епідемічної небезпеки, заборонивши проведення дискотек, роботу розважальних заходів, нічних клубів, відділів громадського харчування з організацією дозвілля. Крім того, ми відпрацювали з Міністерством культури заборону проведення концертів, крім тих, які проводяться закладами культури і для яких концерти протягом останнього року є основним видом діяльності, – сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Також Уряд закрив в’їзд в Україну з 29 серпня до 28 вересня для іноземців, крім тих, хто має дозволи на проживання в Україні, прямує з транзитною метою і має документи, щоб виїхати протягом двох діб, їдуть з навчальною метою, є дипломатами або членами їхніх сімей, визнані біженцями, є військовими ЗСУ, членами спортивних команд, міжнародних і гуманітарних місій, відповідних екіпажів або є членами їх сімей, діячами культури, що прибувають за запрошенням, особами, що здійснюють перевезення гемопоетичних стовбурових клітин для трансплантації, прибувають на лікування тощо.

Як зазначив епідеміолог обласного лабораторного центру Володимир Паничев, Тернопільщина друга область в Україні за кількістю нових випадків коронавірусу і може увійти до “червоної” зони карантину за одним з епідпоказників Кабміну.

Попередня стаття

На Тернопільщині +140 випадків Covid-19 за добу

Наступна стаття

“Ехо Парія”: у Тернополі – концерт серед ставу (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.