У Тернополі відкрили Гаївський міст для руху транспорту (Фото/Відео)

У Тернополі 27 серпня відкрили Гаївський міст для проїзду транспорту.

Поки що рух дозволено однією частиною мосту, бо завершено лише першу чергу будівництва. Далі планують збудувати ще один підземний шляхопровід – розв’язку, який з’єднуватиме вулицю Гайову з напрямком у с. Великі Гаї.

Згодом тут відкриють чотири смуги для проїзду. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

– Проїзд великовагових транспортних засобів здійснюватиметься через вул. Подільську, на розв’язці поблизу “Ватри”, оскільки вулиця Гайова буде перекрита через продовження ремонтних робіт; Окрім того, на перехресті вулиць Довженка та вулиці Протасевича облаштована тимчасова транспортна розв’язка кільцевого типу, – інформують у патрульній поліції області.

Нагадаємо, Гаївський міст перебував в аварійному стані упродовж кількох років. Спочатку на цій ділянці обмежили рух лише для вантажівок, а з квітня цього року міст повністю закрили для всього транспорту. Загалом ремонт Гаївського мосту тривав майже два роки.

Попередня стаття

«У Залізцях люди залишилися без дороги і цю проблему треба вирішувати», – Володимир Болєщук

Наступна стаття

На Тернопільщині +140 випадків Covid-19 за добу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.