У міського голови Тернополя виявили коронавірус

У міського голови Тернополя – коронавірус. Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

– У зв’язку зі специфікою роботи я регулярно здаю тест протягом останніх п’яти місяців. Також мої заступники, інші члени команди. Ми маємо спеціальний режим роботи у зв’язку з необхідністю щодня спілкуватись з великою кількістю людей. Добре, що на даний час крім мене жодний із заступників, керівників комунальних установ і управлінь ради не виявився інфікованим. Погано, що закликав берегтися, а сам не вберігся, – написав Сергій Надал. – Відчуваю деякі симптоми, зокрема – неприємний біль в горлі. Якби не тест, в іншій ситуації навіть би не звернув на це увагу. Загальний стан нормальний. Перебуваю у постійному контакті зі спеціалістами, повідомив свого сімейного лікаря. Переходжу на самоізоляцію і режим роботи з дому. Потреби в госпіталізації немає.

ЗАКЛИКАВ БЕРЕГТИСЯ, А САМ НЕ ВБЕРІГСЯ? Тернополяни, друзі. Мушу вам розповісти неприємну новину. Отримав результати…

Опубліковано Сергієм Надалом Понеділок, 31 серпня 2020 р.

Попередня стаття

На Тернопільщині попрощаються з ветераном АТО

Наступна стаття

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» вимагає страхування здоров’я педагогів та підвищення їхніх зарплат

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.