Збили пішохода. На Кременеччині жінка після ДТП померла

Вчора ввечері на Кременеччині автомобіль збив перехожого. 38-річна жителька Кременця з множинними переломами обох ніг та в травматичному шоці потрапила до лікарні. Врятувати життя жінці медикам не вдалося. Сьогодні близько опівдня вона померла.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці кажуть, що ділянка дороги, де трапився наїзд, неосвітлена. Після удару автівка отримала механічні пошкодження. На пошуки водія-втікача орієнтували місцеві наряди поліції. Проте уже вранці в поліцію звернулася кермувальниця.

Жінка сказала, що це вона ймовірно збила людину. Водій розповіла, що повертаючись додому з маленькою дитиною, та роз’їхавшись з зустрічним транспортом, не встигла увімкнути фари дальнього вигляду і в якийсь момент відчула удар. Проте було темно, вона нікого не побачила і подумала, що під колеса потрапила тварина.

Уже вранці почула, що поліція розшукує водія, який залишив місце ДТП. Причини аварії встановить слідство. Причину смерті пішохода встановить судово-медична експертиза. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ.

 

Попередня стаття

У тернопільському пологовому народився малюк-гігант (Фото)

Наступна стаття

Будинок сімейного типу на Зборівщині підтримали меценати (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.