У трьох ДТП на Тернопільщині травмувались люди

Другого вересня на автодорозі Радивилів-Кременець-Шумськ-Остріг не розминулися два автомобілі, – йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції області.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій Daewoo Nexia на крутому повороті в селі Бірки Шумського району не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки і виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру врізався в молоковоз марки ГАЗ-53.
До лікарні з тілесними ушкодженнями бригада швидкої госпіталізувала пасажира з легківки.
Не роз’їхалися у Тернополі того ж дня і вантажівка Renault Magnum та Audi A6. За попередніми даними, водій великогабаритного транспорту, виїжджаючи з АЗС на головну дорогу, не пропустив легковий автомобіль.
Водій іномарки не встиг загальмувати і в’їхав на швидкості під вантажне авто. Його з забоями та травмами доправили до медзакладу.

Близько 19:00 під колеса таксі потрапила 11-річна тернополянка. Дівчинка переходила дорогу на регульованому пішохідному переході на дозволений сигнал світлофора. Проте водій Mercedes-Benz C 220 не пропустив її і збив.

Дитину з закритим переломом пальця руки, з забоями ніг бригада екстреної допомоги завезла в дитячу обласну лікарню. ЇЇ не госпіталізовували.

В усіх учасників автопригод відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно статті 286 ККУ.

Попередня стаття

За хабар 37 тис. доларів затримали начальника управління ДФС Тернопільської області

Наступна стаття

У Тернополі жінці з пневмонією ПЛР-тест зробили, коли захворів чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.