«Йдемо у владу, щоб вивести Тернопільщину в п’ятірку кращих», – команда «ЗА МАЙБУТНЄ» (Відео)

Майбутнє за господарями.  У цьому переконані представники політичної сили «За майбутнє», які цими вихідними зібрались на подвір’ї Скалатського замку. Делегатів з усієї області привітав народний депутат Іван Чайківський.

– Дивлячись зараз на нашу команду, можу з впевненістю сказати, що за п’ять років зможемо вивести нашу область в п’ятірку найкращих областей України за всіма показниками.

На відкритому з’їзді обговорювали економічний потенціал регіону. Під час дискусій виступали експерти з різних сфер. Підприємці, освітяни, медики знають, які зміни потрібно впроваджувати.

– Тут більшість людей, які не є в партії, але вони готові і бачать, що саме з цією політичною силою вони розділяють життєві принципи, що українська економіка має працювати на Україну, що бізнес має співпрацювати з освітою та медициною, – депутат облради, міжфракційна група «За майбутнє» Любомир Крупа.

У форумі взяв участь лідер політичної партії Ігор Палиця.  Він переконаний на Тернопільщині – – команда фахівців, які готові працювати на результат. Люди на місцях розуміють проблеми і бачать їх вирішення.

– Наше завдання взяти владу в обласній раді, місцевих радах і приймати рішення самим. Ніхто не має права втручатися в прийняття рішень, які приймають  ради, обранні народом. Люди які призначаються Києвом не мають вирішувати як рухатися регіонам, – сказав лідер політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця.

– У нас потужна команда в області, яка може взяти на себе відповідальність, готова брати відповідальність і найголовніше, що ми бачимо і знаємо як змінити нашу область, як зробити так, щоб люди почували себе щасливими у нашій області та загалом в Україні, – народний депутат України, депутатська група «За майбутнє» Іван Чайківський.

Представники команди «За майбутнє» балотуватимуться на виборах 25 жовтня в усіх громадах краю.

– Ми йдемо на вибори у всі 55 ОТГ Тернопільської області. За такий короткий час змогли підібрати людей, однодумців і найголовніше, що вони повірили, що з політичною силою «За майбутнє» можна будувати майбутнє, – голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

Наприкінці форуму учасники підсумували найголовніші аспекти розвитку Тернопільщини. Готові зробити область економічно-привабливою, покращити туристичну інфраструктуру й будувати майбутнє на рідній землі.

 

Попередня стаття

У Теребовлі протестують підприємці (Наживо)

Наступна стаття

Тернополянин обдурив на 2 млн людей, які хотіли виїхати на заробітки (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.