У Тернополі поліція складає протоколи на керівників шкіл і дитсадків

У Тернополі поліція штрафує школи і садочки. На керівників навчальних закладів складають протоколи. Це підтвердили директори двох закладів.

Діти навчаються, якщо на це дають згоду їхні батьки. Адміністрація не примушувала відправляти дітей на навчання. Учні відвідують школу через день. Сьогодні поліцейські склали на мене протокол про адміністративне правопорушення. Мотивують це тим, що коли місто у «червоній» зоні, то ми не можемо здійснювати навчання,  ─ сказала директорка школи № 7 Галина Костюк в ефірі телеканалу «Тернопіль 1».

Згідно з рішенням Державної комісії з надзвичайних ситуацій, з 7 вересня Тернопіль віднесли у «червону» зону. Однак місцева комісія вирішила не припиняти навчання.

У поліції інформацію про складання протоколів підтвердив речник Нацполіції Сергій Крета. Більш детально поки не коментують.

У зв’язку з погіршенням епідситуації в області та з приводу дотримання карантинних норм на території Тернопільської ОДА сьогодні відбувся брифінг, під час якого начальник ГУ Національної поліції Олександр Богомол розповів, на директорів яких закладів склали адмінпротоколи.

Більше: Covid-19 на Тернопільщині: погіршення ситуації та дотримання карантинних вимог (Наживо)

Фото: Вікіпедія

Попередня стаття

На Тернопільщині +192 випадки зараження вірусом COVID-19

Наступна стаття

«Нарешті Тернопільщина дочекалась масштабного ремонту доріг, за який не бралися 30 років», – Володимир Гевко

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.