До “червоної” зони на Тернопільщині віднесли нові райони

До “червоної” зони знову віднесли міста Тернопіль, Бережани, Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський,  Монастириський, Теребовлянський, Тернопільський і Чортківський райони.

У цій зоні тепер також Заліщицький і Збаразький райони, які раніше були в “помаранчевій”.

“Помаранчевий” рівень встановлено в м. Кременець, Борщівському, Зборівському, Козівському, Кременецькому, Лановецькому, Підволочиському, Підгаєцькому та Шумському районах.

Таке рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка 10 вересня оновила рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіонах.

Новий розподіл почне діяти з 14 вересня.

 

Попередня стаття

У Монастириськах мітингують батьки школярів проти дистанційного навчання (Наживо)

Наступна стаття

Залозецькій лікарні закупили кисневий концентратор для лікування хворих з Covid (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.