Дорогу до Коропця ремонтують вперше за 30 років (Відео)

Зусиллями громади – оновлена дорога. До селища Коропець капітально ремонтують частину шляху. Спецтехніки на цій дорозі жителі не бачили три десятки років. Через бездоріжжя Коропець був відірваний від світу.

– Це був напрямок, дороги тут не було. Набиралася терпіння від Коропця до траси їхали 40 хвилин, якщо це можна назвати їздою, житель Коропця Михайло.

Відновлення дороги місцеві добивалися роками. Понад три тисячі підписів допоміг зібрати Олесь Винничук. Нині близько тридцяти жителів згуртувалися, аби розчистити узбіччя.

– Обрізаємо дерева, аби великогабаритний транспорт мав змогу легко їхати, – каже місцевий житель Роман.

Кожен прийшов зі своїм інвентарем. Разом працюють на всьому маршруті.

– Кожен небайдужий приходить і хоче щось допомогти. Ми плануємо, коли буде зроблена дорога сюди буде більше приїжджати людей, туристів, у нас є палац графа Бадені, Дністровський каньйон, де можна їхати і дивитися. Маємо надію, що в майбутньому дорога буде і село буде розвиватися, – каже представник команди політичної партії «За майбутнє» Олесь Винничук.

Відремонтувати п’ять кілометрів дороги шляховики обіцяють за два тижні.

Попередня стаття

Уряд дозволив школам і дитсадкам на Тернопільщині працювати в “червоній” зоні

Наступна стаття

«Моє підприємство – справа мого життя», – генеральний директор «Агата–Буд» Сергій Лупійчук

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.