У Збаразькому замку партія «Слуга Народу» представила команду (Відео)

Швидкі зміни з новою командою. У Збаразькому замку представили кандидатів на місцеві вибори від політичної партії «Слуга народу». Глава держави Володимир Зеленський, який прибув на Тернопільщину з робочим візитом,  відзначив потенціал регіону.

Як розвиватимуть Тернопільський край в найближчі три роки розповів голова облдержадміністрації Володимир Труш. У пріоритеті продовження проєкту Президента «Велике будівництво», підтримка малого і середнього бізнесу, а також покращення туристичної інфраструктури.

– Є такі амбітні плани за три роки збільшити валовий продукт на 4,5 %. Ціль амбітна, але можлива. Ми показали людям, що за короткий час, всього 10-11 місяців можна збудувати об’єкт з нуля і не завеликі гроші, як звикли раніше. При  правильному менеджменті це реально, – голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.  

Втілюватиме в життя стратегію нова команда підприємців, науковців, освітян і медиків.

– У більшості це нові обличчя, які у місцевих радах покажуть кардинально інші підходи, які будуть викорінювати корупційні схеми, які не дають розвиватися нашим громадам і містам, а те, що схеми можна ламати ми вже продемонстрували у Верховній Раді, – народний депутат України, голова обласної організації партії «Слуга Народу».

Майбутній кандидат на міського голову Тернополя Віктор Гевко зазначив, що його творчого та управлінського досвіду вистачить, аби зробити рідне містечко комфортним та економічно привабливим.

– Завдяки вертикалі , яка може утворитися Президент, губернатор мер і ці всі люди – однодумці ми можемо вирішити питання які вже давно зависли в повітрі і нікуди не рухаються, це для прикладу питання тернопільського аеропорту. Ми створимо яскраве, позитивне і комфортне, затишне місто. Місто у якому тернополянам буде комфортно не тільки працювати, а й відпочивати, – кандидат на посаду міського голови Тернополя, політична партія «Слуга Народу» Віктор Гевко.

Місцеві вибори 25 жовтня – шанс будувати фундамент держави. Він можливий з чесними людьми, які люблять свій край, переконані в команді.

Попередня стаття

«Я живу Україною». Ветеран УПА Ілля Коваль – про боротьбу і заслання (Відео)

Наступна стаття

Я балотуюсь на посаду мера від партії, цінності якої мені дуже близькі, – Леонід Бицюра про політичні рішення та плани на майбутнє

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.