На вулиці Тарнавського розширять дорогу та висадять нові дерева

На вул. Генерала Тарнавського в Тернополі висадять акацію та червоний дуб. Про це повідомив головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Ярослав Копча.

Зараз тут розширюють проїжджу частину від просп. Злуки до вул. Київської. Влаштовують електроопори контактної мережі – 16 електроопор вже встановили, залишилось ще 8.

«Оскільки проїжджа частина буде розширена від 2,3 до 2,6 метрів уздовж всієї вулиці, то на цій ділянці планується видалення деяких зелених насаджень. Після облаштування додаткової проїжджої смуги, вздовж дороги будуть висаджені нові зелені насадження – акація та червоний дуб», – розповів Ярослав Копча.

У міській раді нагадують, що до 20 жовтня на вул. Тарнавського, у зв’язку з ремонтними роботами, можливе часткове перекриття руху транспорту.

До уваги водіїв ❗️У зв’язку із проведенням капітального ремонту проїжджої частини на вул. Генерала М. Тарнавського,…

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Четвер, 10 вересня 2020 р.

Попередня стаття

У ДТП на Львівщині загинув 41-річний житель Тернопільської області

Наступна стаття

Чоловіка, підозрюваного в убивстві тернопільської вчительки, знайшли повішаним (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.