Чоловіка, підозрюваного в убивстві тернопільської вчительки, знайшли повішаним (Відео)

Оперативники карного розшуку встановили особу чоловіка, який підозрюється у вбивстві тернопільської вчительки. Це – житель обласного центру, 1977 року народження, – повідомили у відділі комунікації поліції області.

Знайшли чоловіка повішаним вранці 23 вересня.

Нагадаємо, що 22 вересня, близько 11:30 тіло мертвої сусідки виявила тернополянка. Вона одразу зателефонувала на лінію “102″.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зайшовши у квартиру, правоохоронці знайшли жінку, 1967 року народження, зі слідами насильницької смерті. У потерпілої експерт виявив травми голови та шиї.

За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, загибла працювала заступником директора в одній із шкіл обласного центру. Вона вранці не вийшла на роботу, не відповідала на дзвінки. Перевірити, чи все гаразд, попросили сусідку.

На місці злочину працюють оперативники, опитують свідків та встановлюють обставини, які стали причиною смерті двох людей.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 115 частина 1 ККУ.

Попередня стаття

На вулиці Тарнавського розширять дорогу та висадять нові дерева

Наступна стаття

Депутата облради Богдана Яциковського «тягнуть до криміналу» за фольклорну пісню

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.