Ігор Сопель – кандидат в депутати до обласної ради від «Слуги Народу» (Відео)

Професійні та близькі до людей. Кандидатів, які йдуть на місцеві вибори, представили у Збаразькому замку. Молода команда «Слуга Народу» продовжуватиме реалізовувати проєкт Президента “Велике будівництво”

– Ми всі як жителі нашої області, України хочемо покращення нашого життя. Для цього хочу стати депутатом  обласної ради, щоб приймати правильні, виваженні рішення для покращення життя наших громадян, – голова Тернопільської ОДА (2019–2020 рр), кандидат в депутати до обласної ради Ігор Сопель

Чимало зусиль, каже Ігор Сопель, варто докладати для розвитку громад. Їх підтримуватимуть найбільше.

 

Попередня стаття

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Зборівської ОТГ Ярославу Білан

Наступна стаття

На Тернопільщині +163 випадки зараження вірусом COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.