Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Зборівської ОТГ Ярославу Білан

18 вересня Тернопільська обласна організація політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» провела загальні збори. Під час яких затвердили списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

Загалом на Тернопільщині від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради усіх рівнів та на посади міських голів та голів територіальних громад затверджено понад тисячу кандидатів. 17 із них – кандидати на посади голів ОТГ. Ярослава Білан – кандидатка на посаду голови Зборівської міської об’єднаної територіальної громади.

Нині Ярослава Білан – секретар Зборівської міської ради. За три роки разом з місцевою владою перекрили дахи у школах сіл Ярчівці й Розгадів, підготували документацію на проведення газифікації в селах Плісняни й Жабиня. Взяли участь у спільному з програмою «DOBRE» придбанні чотирьох мультимедійних дощок для капітально відремонтованих приміщень шкіл, нових парт і стільців. Реконструювали міський ринок і встановили вуличне освітлення в Зборові та населених пунктах громади.

Ярослава Білан добре знає життя і проблеми населених пунктів, що входять до Зборівської ОТГ. Каже, важливо подолати бар’єр щодо розподілу коштів у місті й  у селах, налагодити діалог із людьми щодо пропозицій до бюджету. Сподівається пані Ярослава й на те, що після завершення реформи децентралізації дороги передадуть на баланс громад, аби вони могли самостійно їх ремонтувати і впорядковувати.

Попередня стаття

Молода генерація потребує змін в освіті, – Ольга Полікарпова

Наступна стаття

Ігор Сопель – кандидат в депутати до обласної ради від «Слуги Народу» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.