«Ми у відчаю!»: у Тернополі пікетують батьки учнів проти реорганізації школи-інтернату

Сьогодні, 29 вересня, біля Тернопільської ОДА пікетували батьки та вчителі Тернопільської спеціальної школи-інтернату. Вони виступали проти рішення, яке ухвалили на сесії обласної ради, про реорганізацію цієї школи в структурний підрозділ ліцею «Знамення».

Батьки та колектив школи обурені таким рішенням, бо, кажуть, юридично школа буде ліквідована.

«Ми не знаємо, куди підуть наші діти, якщо заклад закриють. Ми у відчаю, бо наші діти потребують особливих освітніх потреб. У школі-інтернаті навчається 150 осіб. До них можуть перевести близько 30 дітей із Зарваниці. Вони не можуть навчатись разом», – повідомила мама учениці 2-го класу Тетяна Харатін.

Учасники пікету вимагали визнати недійсним голосування депутатів обласної ради та відмінити їхнє рішення.

До протестувальників вийшов голова обласної ради Віктор Овчарук. Він зазначив, що при обласній раді створять комісію і переглянуть рішення.

Попередня стаття

На Тернопільщині +163 випадки зараження вірусом COVID-19

Наступна стаття

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» представила кандидатів до Тернопільських рад (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.