Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» представила кандидатів до Тернопільських рад (Відео)

Команда професіоналів – заради успіху в громадах. Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» представила кандидатів до міської, обласної та районної рад від Тернополя.

«Завдання нашої політичної сили – запропонувати у владу людей, за яких нам не буде соромно. Які будуть працювати по совісті, бо вже мають своє ім’я, яке для них значно більше, ніж порожній звук. Дорогі друзі, ви тут, бо вам не байдуже. Ми всі впрягаємося в складний і брудний виборчий процес, бо нам не байдуже. Ми відмовляємося від комфортних для нас речей, бо нам не байдуже», – сказав народний депутат України, депутатська група «ЗА МАЙБУТНЄ» Іван Чайківський.

«Наша команда складається з людей справи, які своєю працею досягли успіхів у конкретній ділянці роботи. Серед нас – промисловці, підприємці, будівельники, медики. І сьогодні вони хотіли б цим досвідом поділитися з містом, селом, областю», – зазначив голова осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у Тернопільській області Володимир Болєщук.

Представники політичної сили готові почати зміни в місті зі сфер, у яких є фахівцями.

«Майже 10 років я працюю в соціальній сфері та благодійності, тому чітко знайома з потребами багатодітних сімей, людей з інвалідністю, пенсійного віку, які залишились сам на сам із проблемами. Тому пріоритетом я зараз ставлю створення якісних програм соціальної підтримки і захисту населення», – сказала кандидат до Тернопільської міської ради від округу №2 Аліна Муц.

«На вулиці Злуки 31-35, (будинки) у народі «шоколадки», там просто жахливий стан доріг у проїздах. Я знаю, що програма міської ради є про реконструкцію дворів, але чомусь туди ті кошти не доходять. Мабуть, не було депутата, який би лобіював ці роботи. Я готовий взяти на себе ці функції і забезпечити ремонт цих дворів», – сказав кандидат до Тернопільської міської ради від округу №4 Андрій Цибульський.

Учасники команди «ЗА МАЙБУТНЄ» також презентували програму «100 кроків» розвитку Тернополя. Її писали разом з містянами. Тож знають, що робити у владі.

Попередня стаття

«Ми у відчаю!»: у Тернополі пікетують батьки учнів проти реорганізації школи-інтернату

Наступна стаття

Встиг загальмувати: на Тернопільщині водій помер за кермом вантажівки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.