Зборівщина під покровом. Компанія «Агропродсервіс Ярчівці» встановила фігуру Ісуса Христа

Під опікою Ісуса. У свято Воздвиження Чесного Хреста освятили фігуру Спасителя. Тепер Всевишній на озернянській дорозі благословлятиме всіх, хто проїжджає повз. Величній пам’ятці раді місцеві.

– Дуже тішимося, що в нас поставили такий постамент Ісусу Христу. Люди будуть кланятися, тут і  дорога до Зарваниці, – староста села Осташівці Галина Котовська.

– Це дійсно святе, велика пам’ятка і для нас, всіх працівників і для людей, що приїжджають, – каже працівниця Галина.

Встановити постамент Христа – ініціатива народного депутата Івана Чайківського.

– Роблячи такі фігури Ісуса Христа він ніби в той самий спосіб дякує Богу за той дар, який дає, за мудрість і що дуже важливо і завжди наголошує, що вони є господарями на своїй землі. Тут якраз встановлена фігура, де Христос зустрічає всіх з розпростертими руками, – декан Озернянського деканату УГКЦ Микола Джиджора.

– Мені сьогодні дуже приємно перебувати на посвяті фігури Ісусі Христа. Така пам’ятка – це ініціатива засновника компанії «Агропродсервіс», народного депутата України Івана Чайківського. Переконана ця фігура – символ великої любові і віри. Нехай вона приносить заступництво людям, які тут живуть, – помічниця народного депутата Івана Чайківського, кандидатка у депутати до Тернопільської районної ради, «ЗА МАЙБУТНЄ» Анастасія Лялик.

Десять років тому землі Зборівщини почало обробляти підприємство «Агропродсервіс Ярчівці». Нині фігура Ісуса Христа – дяка Богу за всі дари.

– Ми вдячні нашим пайовикам і працівникам і взагалі всім жителям Зборівського району за довіру. За цих десять років ми збільшили земельний банк в 10 разів, тобто це говорить про те, що довіра людей до нас вона збільшилася в десять разів. Ми в подяку за це, і розуміючи, що не тільки від нас залежить результат нашої роботи, а в тому є воля Божа. Тому всюди, де працюємо, ставимо фігури Ісуса Христа, – керівник підприємства «Агропродсервіс Ярчівці», кандидат у депутати до Тернопільської облради  Василь Гамрач.

Попросити заступництва у Спасителя можуть всі. Постать Сина Божого видно звідусіль, а вночі вона освітлюватиметься.

Попередня стаття

Святослав Лебонтов: «Український інвестор нічим не гірший від поляка чи американця»

Наступна стаття

Коронавірус в Україні: за добу виявили понад 4 тисячі хворих

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.