Святослав Лебонтов: «Український інвестор нічим не гірший від поляка чи американця»

Український інвестор нічим не гірший за іноземного, – переконаний тернопільський волонтер, підприємець, директор будівельної компанії «Тернопіль-ПрестижБуд» Святослав Лебонтов. Аби економіка краю ставала потужнішою, органи влади мають дбати про ефективні умови праці для тих, хто сплатою податків наповнює місцеві бюджети.

«Мешканців Тернопільщини не задовольняють низькі зарплати, безробіття, зруйнований потенціал області. Після кожної зміни влади упродовж останніх 20 років чуємо обіцянки про відродження економіки нашого краю. Хтось обіцяв відновити Тернопільський аеропорт, але, на жаль, він заростає бур’янами. Хтось обіцяв збудувати логістичні термінали, але компанії обирають інші області. Хтось обіцяв фабрики, заводи, але інвестори обирають не Тернопільщину. Хтось обіцяв тисячі робочих місць, але сотні тисяч наших земляків їдуть за кордон у пошуках кращого життя. Чому так? Відповідь проста: кожні чергові «слуги народу», коли приходять до обласного «білого дому», забувають, що підприємці – господарі цієї землі.

Обласна рада, ради громад повинні максимально швидко приймати необхідні рішення для запуску економічного потенціалу області. Будь-яке новостворене підприємство має максимально швидко отримувати необхідні дозволи та рішення, щоб швидко почати працювати, адже від цього залежить наповнення бюджетів громад. Український інвестор, господар на своїй землі нічим не гірший за іноземного. Тому чесним підприємцям потрібно забезпечити максимальний захист на всіх рівнях влади», – зазначив Святослав Лебонтов.

Попередня стаття

Встиг загальмувати: на Тернопільщині водій помер за кермом вантажівки

Наступна стаття

Зборівщина під покровом. Компанія «Агропродсервіс Ярчівці» встановила фігуру Ісуса Христа

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.