У лікарнях Тернополя – 163 хворих на COVID-19, 12 з них – діти

У дитячій міській лікарні Тернополя перебувають 12 дітей з підтвердженим COVID-19, – пише штаб для боротьби з коронавірусом.

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги перебуває 72 хворих на коронавірус. З них 6 хворих перебуває на кисневій підтримці через маску, 9 – на кисневому концентраторі, троє людей підключені до апарату ШВЛ. Двоє пацієнтів у лікарні – з підозрою на коронавірус.

У Тернопільській міській дитячій лікарні – 20 хворих (12 дітей і 8 дорослих) з підтвердженим COVID-19, 11 людей у лікарні – з підозрами на недугу.

У Тернопільській міській лікарні №3 перебуває 38 хворих на коронавірус. Семеро пацієнтів на кисневій підтримці через маску, 13 пацієнтів – на кисневому концентраторі. 10 людей у лікарні з підозрою на коронавірус. У Тернопільській міській лікарні №2 – 33 хворих з підтвердженим COVID-19. 12 хворих перебуває на кисневій підтримці через маску, 3 – на кисневому концентраторі. 2 пацієнтів підключених до апарату ШВЛ. 7 людей у лікарні – з підозрою на коронавірус.

Як повідомили в лабораторному центрі, за минулу добу на Тернопільщині підтверджено 125 випадків зараження вірусом COVID-19.

Зареєстровано 1 летальний випадок – жінка 80 р. з Чортківського району, с. Угринь.

Попередня стаття

У Кременці представили кандидатів в депутати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» (Відео)

Наступна стаття

В Почаєві партія «ЗА МАЙБУТНЄ» представила кандидатів у депутати (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.