В Почаєві партія «ЗА МАЙБУТНЄ» представила кандидатів у депутати (Відео)

Почаєву – українську владу. Команда Івана Чайківського представила кандидатів у депутати обласної, районної та міської рад від політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ». У команді – підприємці, фермери, лікарі та вчителі. Об’єднались, бо прагнуть зробити життя в громаді кращим.

«Мені минуло 60 років, в мене росте внучка, і я хочу, щоб вона жила в нормальному місті: чистому, гарному, через те я сьогодні йду в депутати», сказав підприємець, кандидат у депутати Почаївської міської ОТГ Георгій Трофимлюк.

«Це команда Івана Чайківського, яка готова взяти відповідальність і за область, і за кожне конкретне містечко та кожну ОТГ. Власне сьогодні презентували на посаду Почаївського міського голови знану господиню, доброго керівника, прекрасну людину Залевську Надію Яківну», – зазначив голова Тернопільського осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Володимир Болєщук.

Почаївська громада має великі шанси стати успішною, переконаний кандидат до Тернопільської обласної ради Василь Хомінець. Тому закликає працювати над цим майбутніх представників влади.

«Почаїв спільними зусиллями через 2-3 роки може стати гарним, ошатним волинським містечком. Тому своєю працею, позицією робімо і змінімо це», сказав кандидат у депутати Тернопільської обласної ради Василь Хомінець.

Представники команди Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» вже знають, як розвиватимуть громаду. Для цього планують реалізувати програму «Почаїв – місто майбутнього».

Попередня стаття

У лікарнях Тернополя – 163 хворих на COVID-19, 12 з них – діти

Наступна стаття

Потрощені автівки та смерть під колесами. На Тернопільщині – три ДТП (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.