Оксана Оливко: «У Тернополі потрібно створити хороші умови для працевлаштування молоді»

Гостя суспільно-політичної програми «Позиція» Оксана Оливко розповіла про 5 перших кроків, які планує здійснити у міській раді, Ternopil Student Hub та чому підтримує партію «Слуга народу».

– Особисто мені найбільше імпонують молодіжні програми, спрямовані на те, щоб молодь не покидала Україну в пошуках кращого життя, а мала можливості для навчання, працевлаштування, професійного розвитку та гідного життя на рідній землі. Це та позиція, яку я особисто підтримую і вважаю, що молодь має отримати більше можливостей для того, щоб впливати на перебіг соціально-економічних та політичних процесів у нашій державі, – каже Оксана Оливко, економістка, доцентка, кандидатка в депутати Тернопільської міської ради від політичної партії «Слуга народу»

Оксана Оливко вважає, що у кожної вікової групи є свої питання і бачення. Тому потрібно враховувати побажання усіх, а не лише якоїсь певної вікової групи, адже всі ми живемо у цьому місті і розвиватись воно повинне у всіх напрямках.

– Можу точно сказати, що проблем у нас достатньо, але з оптимізмом дивлюсь у майбутнє і знаю, що ми можемо змінити Тернопіль разом!

Більше дивіться у програмі «Позиція» на Першому інтернет-телебаченні Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Тернопільщина: замироточила ікона Матері Божої (Фото)

Наступна стаття

Василь Конько: «Тернополю необхідна заміна старих підземних комунікацій»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.