Василь Конько: «Тернополю необхідна заміна старих підземних комунікацій»

 

– Я підтримую діючого голову Тернопільської міської ради Сергія Надала, бо його команда ставить собі завдання, піднімає планку і йде вперед. Вони відповідають за свої слова і чітко виконують їх.

У суспільно-політичній програмі «Позиція» – громадський діяч, активіст та волонтер, кандидат в депутати Тернопільської міської ради від політичної сили «Порядок. Відповідальність. Справедливість» Василь Конько.

– Найперше, необхідна заміна старих підземних комунікацій, які не в змозі витримати навантажень навколо територій, де будуються нові будинки.

Василь Конько розповів про те, що вже зроблено і про те, що планує зробити команда політичної сили «Порядок. Відповідальність. Справедливість».

– Мати бажання – все можна зробити, повірте мені, – запевнив Василь Вікторович.

Більше дивіться у програмі «Позиція» на Першому інтернет-телебаченні Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Оксана Оливко: «У Тернополі потрібно створити хороші умови для працевлаштування молоді»

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік проломив дружині череп

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.