У Великоберезовицькій ОТГ тестують першу лінію з виробництва гепарину (Відео)

Успішне партнерство – можливості для краю. На території Великоберезовицької громади тестують першу лінію нового виробництва. Тут продукують матеріал для виготовлення гепарину. Цей фармацефтичний препарат розріджує кров. У період епідемії коронавірусу його катастрофічно не вистачає у світі. Роботу ще налагоджують, та згодом відкриють потужний завод.

Виконуючи обіцянку в пошуку інвесторів для нашої області, народний депутат Іван Чайківський налагодив діалог китайських партнерів із місцевими виробничниками. Така співпраця – вдалий приклад господарювання. До цього часу шлям кишки свині в Україні не переробляли. Зараз це – сировина, на якій можна заробляти.

«Я поставив вимогу про те, що це підприємство має бути зареєстроване на території Тернопільської області та Великоберезовицької громади, щоб податки йшли до місцевих бюджетів. Другий момент, який для нас дуже важливий, це створення робочих місць. Вже створено 10 робочих місць, а з монтажем всіх ліній їх кількість буде збільшуватися», сказав народний депутат України Іван Чайківський.

Зараз напівфабрикат для виготовлення ліків тестують у лабораторії. Планують експортувати його в Америку та Європу. Умовами для роботи партнери задоволені, тому нарощують потужності.

«Ми дуже раді можливості вкладати інвестиції саме в Україні, бо побачили, що дійсно, місцева влада може створювати добрі умови для інвестування. Також ми дуже раді співпраці з людьми з України, пересвідчились у тому, що вони готові працювати», сказав завідувач виробництва Лі.

Для України такий завод – це можливість заробляти вдома, а не бути сировинним придатком, каже Іван Чайківський. Він вже почав змінювати життя громади. Впевнений: за такими кроками – успішне майбутнє країни.

Попередня стаття

У Бучачі автомобіль з дітьми в салоні впав з муру (Фото)

Наступна стаття

У ДТП на Лозовецькій постраждали троє людей (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.