У ДТП на Лозовецькій постраждали троє людей (Фото)

Зранку 23 жовтня на вулиці Лозовецькій у Тернополі сталась серйозна аварія. Мікроавтобус “Мерседес” зіткнувся з “Ауді”. За словами очевидців, автомобілі дуже пошкоджені. Передня частина легківки зім’ята, у буса розбите лобове скло та передня частина.

Близько 8 години ранку на місці аварії працювала “швидка” і патрульна поліція.

За словами речниці патрульної поліції Катерини Басалиги, у ДТП постраждали троє людей. Найсерйозніші травми – у водія «Ауді» – його госпіталізували. Також у лікарні двоє людей з мікроавтобуса.

Аварія трапилась близько 8 ранку на вул. Лозовецькій. За попередніми даними, 31-річний водій автомобіля Audi виїхав на зустрічну смугу для руху, внаслідок чого відбулося зіткнення з автомобілем Mercedes. Водій Audi, а також 23-річний водій та 35-річний пасажир Mercedes отримали тілесні ушкодження. Їх одразу ж шпиталізували до медичного закладу. На місці працює слідчо-оперативна група, – повідомила Катерина Басалига.

?ДТП на мосту, що на на вулиці Лозовецькій!?Як пишуть в редакцію очевидці, зіткнулись бус та легківка.?На цій ділянці дороги великий затор. Частину дороги перекрили.?На місці працює "швидка" і поліція.

Опубліковано МедіаТОР Четвер, 22 жовтня 2020 р.

Попередня стаття

У Великоберезовицькій ОТГ тестують першу лінію з виробництва гепарину (Відео)

Наступна стаття

«Кількість хворих може дійти до 20 тис. на добу», – Степанов про сценарії епідемії COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.