Попри “червону” зону, в Тернополі можна буде сісти у потяг

З 26 жовтня Тернопіль – у “червоній” зоні. Попри це, потяги здійснюватимуть посадку пасажирів. “Укрзалізниця” відновила продаж квитків у касах залізничного вокзалу. Сьогодні зі станції курсують усі потяги та електрички.

Нагадаємо, 23 жовтня відбулося чергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС у Києві. Оновлено епізонування, яке вступило у дію сьогодні та діятиме впродовж наступних двох тижнів.

За рішенням засідання, у “червоній” зоні надалі залишатиметься Тернопіль, а також Бережани, Кременець, Чортків, Борщівський, Заліщицький, Козівський, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький та Тернопільський райони.

Зі списком потягів, які знову зупинятимуться у Тернополі, можна ознайомитися на сайті “Укрзалізниці”.

Попередня стаття

У Великій Березовиці – ДТП. Зіткнулись чотири автівки (Фото)

Наступна стаття

З’їхав з дороги та врізався в огорожу. На Тернопільщині загинув 33-річний водій

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.