Хто очолить міські громади на Тернопільщині. Попередні підрахунки

Місцеві ТВК досі приймають протоколи для підрахунку голосів жителів Тернопільщини. Тим часом кандидати провели паралельний підрахунок.

Ймовірні нові міські голови дякують виборцям у соцмережах за їхнє волевиявлення, не дочекавшись офіційних результатів ЦВК.

Переобратись на Тернопільщині змогли більшість міських голів.

Як написав 25 жовтня голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, головою Тернопільської міської територіальної громади стане чинний мер Сергій Надал.

Головою Бережанської ОТГ ймовірно буде Ростислав Бортник, пише Береж. Інфо. Він народився у Бережанах, але працював провідним архітектором у Європі.

Кременецьку громаду, за попередніми підрахунками, очолить освітянин, директор міської школи, кандидат від ВО «Свобода» Андрій Смаглюк. Про це йдеться у групі Типовий Кременець.

Pоман Полікpовcький стане головою Збаpазької ОТГ. Пpо це повідомив секретар Збаразької міської ради Pоман Напованець.

З перемогою у соцмережі Фейсбук вітають чинного голову Монастириської ОТГ Андрія Старуха.

“За попередніми даними з дільниць, очільником Зборівської громади стає Руслан Максимів”, – пише Зборів – позитивний.

Чинний міський голова Хоросткова Степан Гладун також дякує виборцям за довіру. Попередньо відомо, що його підтримали 92% жителів громади.

Міським головою Чорткова і надалі буде Володимир Шматько. Він набрав близько 85% голосів, – повідомляє у Фейсбуці політична партія “Сила людей”.

Згідно з попередніми даними, Борщівську міськраду очолить Ігор Чопик. На своїй сторінці у соцмережі Фейсбук він дякує виборцям за те, що віддали за нього голоси, також розповідає про плани на посаді міського голови.

Келічавий Богдан – новий голова Копичинецької міської ради! Успіху на нелегкій ниві”, – йдеться у повідомленні групи Яблунів/Новини.
За попередніми даними, представник “Європейської солідарності” Віталій Фреяк переміг на виборах Бучацького міського голови.

Попередньо про перемогу кандидата від партії “Слуга народу” Вадима Боярського на посаду міського голови Шумської ОТГ повідомив представник штабу Денис Милий.

За попередніми підрахунками, головою Коропецької ОТГ стане Михайло Тимків, який набрав 856 голосів, повідомляє Коропець-ІНФО.

Попередня стаття

В Україні 6 677 хворих на COVID-19 за добу, 126 померли

Наступна стаття

У Тернопільській ТВК досі опрацьовують протоколи з виборчих дільниць

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.