У Тернопільській ТВК досі опрацьовують протоколи з виборчих дільниць

У Тернопільській виборчій комісії другу добу приймають протоколи. Опрацювали 67 зі 103 протоколів з виборчих дільниць Тернопільської громади. Про це Суспільному повідомила голова комісії Тетяна Семусь.

Вчора у ТВК були черги. Від ранку 26 жовтня працівники дільниць везли протоколи. Станом на 18 годину в черзі були представники близько пів сотні дільниць.

Сьогодні на сторінці ТВК у Фейсбуці повідоми: “Тернопільська міська територіальна виборча комісія інформує, що станом на 15 год. 00 хв. 27 жовтня 2020 року опрацьовано протоколи підрахунку голосів від 68,35% дільниць”.

Також сьогодні, 27 жовтня, обласна виборча комісія розпочинає приймати протоколи про підрахунок голосів за депутатів до обласної ради, – розповіла голова цієї комісії Галина Щигельська.

У ЦВК повідомили, що майже 26,7 тисяч ДВК, що становить понад 91 % від їх загальної кількості, завершили підрахунок голосів виборців, склали про це протоколи та передали всю виборчу документацію до відповідних комісій. Цей процес повністю завершено в 6 регіонах: Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Попередня стаття

Хто очолить міські громади на Тернопільщині. Попередні підрахунки

Наступна стаття

З листопада тернополяни платитимуть за газ дорожче

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.