Біля Тернополя перекинулась вантажівка. Водія затиснуло в кабіні

До лікарні з тілесними ушкодженнями бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала чоловіка, 1983 року народження, повідомили у відділі комунікації поліції області.
Травми він отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася неподалік села Гаї Шевченківські на дорозі Обхід м. Тернопіль.
27 жовтня, близько 12:10, керуючи автомобілем КамАЗ, водій не впорався з керуванням, допустив з’їзд вантажівки в кювет, де вона перекинулася. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За словами водія та інших очевидців автопригоди, у попутному напрямку з КамАЗом рухалася інша вантажівка. В якийсь момент вона пішла на обгін та зачепила КамАЗ, зіштовхнувши його на узбіччя. Так це чи ні встановить слідство.
Чоловіка затиснуло в кабіні. Медики діагностували у потерпілого забої голови, закриту травму грудної клітки, переломи ребер. Його доправили в хірургію травматологічного відділення.
У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 ККУ.
Попередня стаття

Covid-19: +296 захворіли на Тернопільщині, 7 474 в Україні за добу

Наступна стаття

Тернополянка народила вдома і ховала немовля у шафі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.