Тернополянка народила вдома і ховала немовля у шафі

Тернополянка народила дитину вдома і ховала її в шафі. Матір з недоношеною 8-денною дівчинкою госпіталізували. Про це повідомив генеральний директор Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус, пише Терміново.

Шокуючий випадок стався 27 жовтня на вул. Тарнавського. Туди о 17:03 виїжджала бригада швидкої допомоги, яку викликала поліція.

Зі слів породіллі та працівників поліції, пологи відбулися вдома 21 жовтня. Пацієнтка на обліку в жіночій консультації не перебувала. Окрім народженої дівчинки, у жінки ще двоє синів. З незрозумілих причин породілля тримала немовля в шафі. За її словами, щоб дитинка не змерзла… Годувала немовля жінка сумішшю зі шприца.

Коли чоловік породіллі повернувся з-за кордону, одразу ж викликав поліцію. Медики швидкої допомоги, прибувши на виклик, надали необхідну допомогу пацієнтці та кволому немовлятку. Дитину шпиталізовано в обласну дитячу лікарню, а породіллю – у міську лікарню.

У приймальній обласної дитячої лікарні підтвердили, що дитина перебуває на лікуванні. У якому стані – поки невідомо.

Чому жінка приховувала народження дитини, встановлюють у поліції. Їй інкримінують злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Тут кажуть, жінка народила 21 жовтня і за меддопомогою не зверталась.

У поліцію зателефонував колишній чоловік породіллі. Він розповів, що прийшов до квартири, аби провідати своїх синів, 12 та 14-ти років. У цей час з під’їзду вибігла колишня дружина, тримаючи в руках згорток, схожий на дитину.
Хлопці також підтвердили, що з маминої кімнати часто чути дитячий плач, але вона їх до приміщення не пускала.
На місці події працювали оперативники. Під час огляду квартири правоохоронці виявили речі, які вказували на існування дитини. Жінку розшукали. Вона переховувалася у своєму ж під’їзді, але кількома поверхами вище.
Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 166 ККУ.
Попередня стаття

Біля Тернополя перекинулась вантажівка. Водія затиснуло в кабіні

Наступна стаття

Одне лікують, інше калічать. Чи варто робити КТ легень за підозри на Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.