Овнам – втрата грошей, Близнюкам – подарунки: гороскоп на 1 листопада

Гороскоп на 1 листопада 2020 року спрогнозував Левам любовний переворот, а Водоліям загрожує втрата всього.

Овен

На любовному фронті може несподівано статися щось приємне. Ви не зі своєї вини можете втратити вигідне діло. Через неправильні відомості можна втратити гроші.

Стрілець

Прагніть до виправданого ризику, варто все прораховувати. Не бійтеся проявляти сміливість, але тримайте емоції під контролем.

Лев

Особисте життя може несподівано змінитися. Ви можете стати учасником великої події. Через неправильні відомості ви можете втратити гроші.

Риби

Особисте життя може дати тріщину. Не здумайте міняти сімейний стан та наважуватися на важливі кроки. Життєвих сил стане менше.

Скорпіон

Не бійтеся поводитися не так, як зазвичай. Хороший день для людей, які збираються кудись вирушити. Після обіду несподівано може спалахнути конфлікт.

Рак

Приділіть час найближчим людям. Ваші почуття будуть глибшими та яскравішими.

Діва

Ви можете отримати гроші, які допоможуть розв’язати проблеми, що нещодавно виникли. Знайдіть підхід до тих, з ким не вдавалося налагодити контакт.

Козоріг

Протипоказані егоїзм та жадібність. Потрібно допомагати тим, кому потрібна допомога. Постарайтеся налагодити розбиті відносини.

Телець

Ви можете отримати гроші, які допоможуть розв’язати деякі проблеми. Не можна розкривати плани й таємниці.

Терези

Є загроза удару по здоров’ю через непорядність партнера, сторонній вплив чи зіткнення з недругами. Можливо, вам буде потрібна фінансова допомога.

Водолій

Стримуйте себе, будьте терплячими, можна все одразу втратити. Віддайте всю увагу дітям.

Близнюки

Можливо, прилетить хороша новина, чи ви отримаєте подарунок. Не найкращий день для любовних пригод. Не розкривайте плани й мрії.

Попередня стаття

Коронавірус не зникає: в Україні за добу +8 752 інфікованих

Наступна стаття

На вул. Тарнавського збили пішохода. Хлопця забрала “швидка”

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.