Що принесе перший понеділок листопада: гороскоп

Терезам гороскоп на 2 листопада 2020 року обіцяє любовні приємності, а Водоліям – можливість додаткового заробітку.

Овен

Астрологи радять прислухатися до своєї інтуїції. Будьте уважними до своїх близьких, адже комусь з них буде потрібна ваша допомога.

Тілець

Вам потрібно ретельніше слідкувати за своїм здоров’ям, оскільки ваш фізичний та емоційний стан на межі. Не доводьте себе до знесилення, а краще займіться улюбленою справою.

Близнюки 

Постарайтеся бути м’якшими у своїх висловах та не поранити кохану людину. Окрім цього, астрологи радять Близнюкам попрощатися з людьми, які тягнуть їх на дно і не дають розвиватися.

Рак

Зорі віщують вам початок нового періоду. На роботі вам випаде шанс проявити себе найвигіднішим чином. Керівництво помітить ваші старання, що призведе до підвищення або премії.

Лев

Вже з середини тижня зорі віщують вам початок нового періоду. На роботі вам випаде шанс проявити себе найвигіднішим чином. Керівництво помітить ваші старання, що призведе до підвищення або премії.

Діва

Напружений ритм може не найкращим чином позначитися на вашому здоров’ї та особистому житті. Якщо відчуваєте. що вам потрібна допомога, не соромтеся попросити про неї та прийміть її з вдячністю.

Терези

Гороскоп обіцяє день багатий на події різного плану. Якщо вам в голову прийдуть грандіозні ідеї, то поділіться ними з колегами і шефом. Від вашої ініціативності багато що залежатиме. Кінець дня обіцяє бути теплим, якщо ви організуєте його разом з коханою людиною.

Скорпіон

Загалом на вас очікує покращення стосунків з оточенням та зменшення конфліктних ситуацій. Гармонія повернеться у ваше життя. Зберігайте спокій, акумулюйте енергію та йдіть до своїх цілей – у вас все вдасться.

Стрілець

Зорі радять Стрільцям не нехтувати своїм здоров’ям, якщо почуваєтеся не надто добре до виконання якихось дій. Краще приділіть увагу собі, а не всім завданням, які треба виконати. Ви на все знайдете час, якщо будете здоровими.

Козеріг

Для Козерогів настав час, коли правильний підхід та настрій допоможуть розв’язати всі проблеми та покращити свою позицію у житті. Почніть працювати над втіленням маленьких мрій і тоді у вас все вдасться.

Водолій

Понеділок – час для самореалізації та можливість додаткового заробітку. Ваші ідеї принесуть потрібний результат і грошову винагороду. Час радіти життю та вміло використовувати інформацію та сприятливі можливості, що відкриваються перед вами.

Риби

Астрологи застерігають Риб від галасливих зустрічей та активного спілкування. Постарайтеся день провести якомога далі від великої кількості людей. У цей період краще побути наодинці та добре подумати над своїм майбутнім.

Попередня стаття

На вул. Тарнавського збили пішохода. Хлопця забрала “швидка”

Наступна стаття

COVID-19: на Тернопільщині +155 інфікованих, семеро людей померли

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.