У лікарнях Тернополя – 150 хворих на COVID-19, восьмеро з них – діти

У лікарнях Тернополя 2 листопада перебуває 150 хворих на COVID-19, за даними міського штабу для боротьби з коронавірусом.
У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги: 58 хворих на COVID-19, 13 – на кисневій підтримці через маску, 13 – на кисневому концентраторі, 1 людина підключена до апарату ШВЛ. Четверо пацієнтів у лікарні – з підозрою на недугу.
У міській дитячій лікарні – 13 хворих (8 дітей і 5 дорослих) з підтвердженим COVID-19. Один пацієнт перебуває на кисневій підтримці через маску, 9 людей – з підозрою.
У міській лікарні №3 – 44 хворих на коронавірус. Восьмеро пацієнтів перебувають на кисневій підтримці через маску, 17 пацієнтів – на кисневому концентраторі. П’ятеро людей у лікарні з підозрою на коронавірус.
У міській лікарні №2 – 35 хворих на COVID-19. Восьмеро хворих перебувають на кисневій підтримці через маску, 6 – на кисневому концентраторі, 2 людей підключені до апарату ШВЛ, 4 людей у лікарні – з підозрою на коронавірус.
Нагадаємо, на Тернопільщині за попередню добу підтверджено 155 випадків зараження вірусом COVID-19, 7 людей померли.
Фото: мережа інтернет
Попередня стаття

Вибори депутатів Тернопільської облради. Які партії лідирують

Наступна стаття

Гороскоп: чого очікувати 3 листопада?

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.