Гороскоп: Водоліям – хороші новини, Козерогам – доленосні знайомства

Середа, 4 листопада, спрогнозована для Водоліїв багатою на приємності – можливі подарунки та хороші новини, Козерогам обіцяє доленосні знайомства. Також астропрогноз розкрив, що для Левів є запорукою успіху.

Риби

Якщо побачите річ, яка вам сподобається, – можете її купити. Можна кудись поїхати.

Рак

Зусилля й вірність собі приведуть до позитивного результату. Ви можете стати менш активними. Світить удача у розборі робочих завалів.

Скорпіон

Можливо, доведеться щось зробити для зміцнення авторитету. Можливо, вдасться підтягнути хвости.

Козоріг

Знайдіть час для спілкування. Можна познайомитися з людьми, які вплинуть на вашу долю. День підходить для подорожей.

Телець

Зробіть так, щоб у паперах був лад, і не було причини боятися перевірки. Є шанс з кимось познайомитися чи провести час романтично. Нововведення та зміни поки ні до чого.

Діва

Після обіду можна познайомитися з кимось чи романтично провести час. Протипоказані дуже серйозні рішення. Поки не варто реформувати життя.

Водолій

Можна очікувати на приємну новину чи на подарунка від когось із близьких. Висока ймовірність розв’язання деяких проблем. Поки не варто затівати щось нове.

Близнюки

Не найкращий час, щоб розв’язувати серйозні питання. Відмовтеся від нав’язування своєї думки.

Терези

Обставини можуть змусити вас проявити твердість і мужність. Життєвих сил буде мало. Якщо хочете закінчити справу, шукайте союзників чи грамотно перегрупуйте сили.

Стрілець

День варто присвятити сім’ї та дому. Розв’язання серйозних питань краще відкласти.

Лев

Якщо хочете домогтися визнання та успіху – дійте, ґрунтуючись на тверезій оцінці того, що відбувається. Не час для розбірок у стосунках.

Овен

Після обіду вам світить романтика чи знайомство. Не час для реформування життя. Якщо не хочете серйозних конфліктів – контролюйте себе.

Попередня стаття

У Тернополі померли дві медсестри дитячої лікарні

Наступна стаття

Нацгвардійця Марківа виправдали, він повертається в Україну (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.