Нацгвардійця Марківа виправдали, він повертається в Україну (Відео)

Нацгвардійця Марківа виправдали, він повертається в Україну

Міланський апеляційний суд виніс виправдувальний вирок у справі українського нацгвардійця Віталія Марківа, повністю виправдавши його.

Повідомляє Українська Правда

“Міланський апеляційний суд виніс виправдувальний вирок у справі нашого Героя, повністю виправдавши його. Справедливість є!” – написала омбудсмен Людмила Денісова у Telegram

Вона зазначила, що Марків повертається з представниками України на Батьківщину.

Цю інформацію також повідомив міністр Аваков, а оприлюднивши фотографію з Італії.

Радісну новину у себе на сторінці опублікував і представник діаспори Олесь Городецький.

«Віталій Марків є виправданий, як той, що не чинив злочину. З негайним звільненням!» – заначив він.

Передісторія:

30 червня 2017 року в Італії затримали старшого сержанта командира віддлення батальйону ім. Кульчицького (в/ч 3066) НГУ Віталія Марківа за підозрою у причетності до загибелі фоторепортера громадянина Італії Андреа Рокеллі у м. Слов’янськ у травні 2014 року.

Суд італійського міста Павія визнав Марківа винним і засудив його до 24 років ув’язнення.

Національна поліція в рамках розслідування провела низку слідчих дій та отримала докази невинуватості нацгвардійця Віталія Марківа до загибелі італійського фотокореспондента Андреа Роккеллі та росіянина Андрія Миронова у 2014 році.

 

 

 

Попередня стаття

Гороскоп: Водоліям – хороші новини, Козерогам – доленосні знайомства

Наступна стаття

COVID-19: на Тернопільщині +146 інфікованих, 4 померли

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.