У колодязі на Козівщині знайшли мертву жінку

Правоохоронці Козівського відділення поліції знайшли у колодязі мертву 61-річну жінку. Про це повідомив начальник Козівського відділення поліції Микола Петрик.

За його словами, із заявою про зникнення односельчанки до правоохоронців звернувся сільський голова.

Він повідомив, що односельчани не бачили жінку близько десяти днів. Вона мешкала сама. Правоохоронці опитали сусідів, перевірили будинок й прилеглу територію. За кілька годин жінку знайшли, але мертвою. Її тіло виявили в криниці на території власного домогосподарства.

Петрик каже, у воді загибла пробула близько двох тижнів. Причину смерті встановить судово-медична експертиза, а також ймовірну причину падіння.

Даний факт внесений до ЄРДР за статтею 115 частиною 1 ККУ – умисне вбивство, розповів Петрик.

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Попередня стаття

На Тернопільщині жінка звинувачує лікарів у смерті матері

Наступна стаття

У Тернополі померли дві медсестри дитячої лікарні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.