У Тернопільську обласну раду проходять шість партій

У Тернопільську обласну раду проходять шість партій. Такі результати виборів оприлюднила сьогодні обласна виборча комісія

Опрацювали 55 протоколів з 5 виборчих округів області, тобто 100 % протоколів.

Найбільше голосів, 75 тисяч 386, у партії “Європейська Солідарність”. Друге місце зайняла “Свобода”, за неї віддали голоси 55 тисяч 16 виборців. На третьому місці “За майбутнє” – 50 131 голос, на четвертому – “Слуга народу” – 33 тисячі 791 голос, на п’ятому – “Батьківщина” – 32 тисячі 485 голосів. Остання партія, яка проходить в обласну раду – “Довіра”, за неї проголосували 21 тисяча 736 виборців.

Скільки депутатів від цих партій буде в облраді повідомлять завтра на засіданні обласної виборчої комісії, пише Суспільне.

Нагадаємо, своїх кандидатів до облради на виборах висунули 13 партій. 7 партій не подолали 5% барєр і не пройшли в обласну раду. Найменше людей проголосували за “Наш край” – 1 682. Трохи більше набрала “Опозиційна платформа “За життя” – 3 тисячі 717 і за “Порядок. Відповідальність. Справедливість” проголосували 4 тисячі 992 виборці.

Попередня стаття

У Чорткові хлопці розфарбували вбиральню. Тепер тиждень її прибиратимуть

Наступна стаття

Чого очікувати 6 листопада: гороскоп

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.