«Дайте вижити малому бізнесу!»: під Тернополем підприємці перекрили дорогу (Фото)

Через нові закони, які нещодавно підтримали у Верховній Раді, бізнес на Тернопільщині не виживе, – запевняють підприємці області.

Сьогодні, 9 листопада, близько 200 мітингувальників перекрили дорогу поблизу тернопільського аеропорту. Це траса міжнародного значення «Тернопіль-Хмельницький-Вінниця».

За словами співорганізаторки акції Наталії Шоломейчук, люди вимагають зберегти спрощену систему оподаткування для малого та середнього бізнесу. Також вони проти введення мораторію на перевірки підприємців під час карантину.

«Ми за чесне відношення влади до бізнесу», – каже Наталія Шоломейчук.

Також протестувальники незадоволені тим, що мають використовувати касові апарати у торгівлі.

Нагадаємо, у вересні 2019 року Верховна Рада прийняла зміни до Податкового кодексу. Ці зміни зобов’язують ФОПів 2,3, 4-ї категорій використовувати в роботі касові апарати. Закон «Про зміни до податкового кодексу» набуде чинності у квітні 2021 року.

У Тернополі підприємці протестують не вперше. Подібні акції відбулись сьогодні й в інших обласних центрах України.

Фото: #SaveФОП_Тернопільщина

Попередня стаття

На Тернопільщині +177 випадків COVID-19, четверо людей померли

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині загинув чоловік, ще п’ятеро людей травмувались (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.