У ДТП на Тернопільщині загинув чоловік, ще п’ятеро людей травмувались (Фото)

Аварія в Бучачі. Фото – Роман Довбенко

Чотири аварії трапились на дорогах Тернопільщини цими вихідними. Одна людина загинула, п’ятеро з травмами потрапили до лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Вранці, 6 листопада, у селі Кривче Борщівського району водій автомобіля VOLKSWAGEN PASSAT збив жінку 1983 року народження. Вона рухалася в попутному з автомобілем напрямку. Жінку госпіталізували до хірургічного відділення. У неї закрита черепно-мозкова травма, струс, закрита травма поперекового відділу хребта, переломи поперекових хребців.

Ще один пішохід опинився під колесами автомобіля 7 листопада. У селі Біла Тернопільського району водій автомобіля Skoda Octavia збив чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. Про нещастя поліцію та швидку повідомив сам водій. Пішохода забрали у лікарню, але дорогою до медзакладу він помер.

На автодорозі неподалік села Максимівка водій автомобіля Ford Focus не впорався з керуванням та злетів у кювет, де транспорт перекинувся. Чоловіка 1999 року народження госпіталізували в травматологічне відділення.

Про п’яного водія за кермом повідомив правоохоронців житель Бучача. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, близько 22:00 водій автомобіля AUDІ A-4 на іноземній реєстрації не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в таксі марки SKODA FAVORIT. На момент ДТП в цьому авто перебувало двоє пасажирок. До лікарні госпіталізували з забоями та травмами водія та пасажирів таксі.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Попередня стаття

«Дайте вижити малому бізнесу!»: під Тернополем підприємці перекрили дорогу (Фото)

Наступна стаття

Одних текст розсмішив, інших засмутив. Як писали радіодиктант на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.