Викрав авто, щоб помститись колишній. Хлопця піймали біля кар’єру

В Гусятинському районі чоловік викрав авто батька колишньої дівчини, аби їй помститись. Про це він розповів оперативникам, які розшукали викрадача через 5 діб.
Автомобіль марки HYUNDAI SONATA зникло в ніч з 4 на 5 листопада. Він був припаркований у дворі на вулиці Карпенка в Тернополі.
Працівники карного розшуку з’ясували, що авто викрав 22-річний житель Гусятинського району. Молоді люди зустрічалися, але посварились та розійшлись. Колишній наречений вирішив помститись, викравши автомобіль батька дівчини.
За словами Анатолія Стельмащука, начальника сектору управління карного розшуку, підозрюваний знав, де живе потерпілий і те, що його нема вдома. У квартиру проник через вікно, викрав ключі від автівки та пульт від шлагбаума. Після крадіжки змінив на іномарці номерні знаки.
Оперативники вийшли на слід підозрюваного аж на третю добу після злочину. При затриманні чоловік чинив опір і почав тікати, протаранивши службовий автотранспорт. Піймали викрадача в одному з кар’єрів Тернопільського району.
У скоєному він зізнався. Чоловікові уже оголосили підозру згідно статті 289 частина 2 ККУ.
У ході перевірки поліцейські встановили, що підозрюваний причетний ще до кількох крадіжок, вчинених на території області. Тому, окрім незаконного заволодіння транспортним засобом, він постане перед судом і за статтею 185 ККУ.
 
Попередня стаття

Довічне ув’язнення: у Тернополі засудили вбивцю тату-майстрині

Наступна стаття

Проєкти «Громадського бюджету», які втілять у Тернополі в 2021-му. Перелік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.