У ДТП на Тернопільщині травмувались 7 людей, чоловік загинув

На Тернопільщині у ДТП травмувалися семеро людей, один чоловік загинув. Аварії стались 13-15 листопада, повідомили у відділі комунікації поліції області.
У Кременці 13 листопада не розминулись дві іномарки. Водій автомобіля Mercedes-Benz E 300, повертаючи ліворуч, не пропустив автівку, яка рухалася в протилежному напрямку, і зіткнувся з Мерседес Sprinter. До лікарні з саднами доправили шестирічну пасажирку Мерседес Sprinter.
Ще одну автопригоду на Кременеччині зареєстрували того ж дня правоохоронці. До лікарні бригада екстреної меддопомоги з забоями забрала жителя району, 1963 року народження. Потерпілий їхав на велосипеді, коли його збив водій IVECO​.
У Тернопільському районі на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулися Renault Dokker та Volkswagen T4. Обидва транспортних засоби рухалися в попутному напрямку, проте водій Volkswagen не переконався в безпечному маневрі й почав розвертатись. У результаті удару тілесні ушкодження отримав водій Renault. Його доправили до медзакладу з рваною раною голови та закритою черепно-мозковою травмою.
На Збаражчині, неподалік села Старий Вишнівець, зіткнулися автомобіль та мотоцикл. Аварія трапилася на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Автомобіль ВАЗ врізався в мототранспорт ВОХЕR. В травматологічне відділення потрапив пасажир двоколісника, 2003 року народження. У хлопця медики констатували перелом ребра, множинні переломи обох стоп.
Реанімаційним відділенням закінчилася їзда для 47-річної жінки. Чотирнадцятого листопада в Чорткові не розминулися мотоцикл та мопед. За попередньою інформацією, 29-річний водій мотоциклу TEKKEN 250 не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості і зіткнувся з мопедом “Пілот”.
До лікарні госпіталізували і водія, і пасажирку мотоцикла. У останньої закрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, рвані рани голови. У водія закрита травма плеча та грудної клітки.
Дві автопригоди трапилося минулої неділі в Тернопільському районі. Близько 13:00 в ДТП потрапила водійка автомобіля. Аварія трапилася на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. За попередньою інформацією, жінка не впоралася з керуванням, її автівка злетіла в кювет і перекинулася. У потерпілої медики констатували забої та травми, але її не госпіталізовували.
Дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком трапилася на виїзді з Тернополя. Інформація про смерть на дорозі надійшла на лінію “102” о 20:52. Водій автомобіля Skoda Fabia збив чоловіка, який знаходився на проїжджій частині дороги, але за межами пішохідного переходу.
Потерпілий – житель Черкаської області, 1975 року народження, водій автомобіля DAF CF. Чоловік вийшов з вантажівки та переходив дорогу, коли потрапив під колеса легківки. Що стало причиною нещастя, встановить слідство.
Автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 ККУ. У кермувальників відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.
Попередня стаття

Куди звертатися хворим на COVID-19, у яких немає сімейного лікаря

Наступна стаття

Працівників тернопільських ЗМІ привітали з професійним святом (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.