ДТП на Тернопільщині: забої та переломи отримали троє пасажирів (Фото)

Про три аварії з потерпілими, які трапились на Тернопільщині, повідомили у відділі комунікації ГУНП області. 
У Бучацькому районі 20 листопада, близько 13:30, зіткнулись два автомобілі. Водій Mitsubishi Carisma порушив правила обгону та врізався у ВАЗ 111940. У результаті удару кермувальницю ВАЗу бригада “швидкої” доправила до травматологічного відділення лікарні. У жінки закрита черепно-мозкова травма, струс, забої та переломи.
Про аварію на Кременеччині 22 листопада поліцейських повідомив черговий лікар “швидкої”. За попередньою інформацією, водій Таврії виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в автомобіль Opel Vivaro. З травмами до медзакладу потрапили водій та пасажир Таврії. У кермувальника вдавлений перелом лобної кістки, струс головного мозку та інші ушкодження. У пасажирки множинні садна. Жінка від госпіталізації відмовилася.
У Збаразькому районі, неподалік Вишнівця, 23 листопада не розминулися дві вантажівки, які рухалися в попутному напрямку.
За попередньою інформацією, в авто, яке рухалося позаду, відмовили гальма. Обидві вантажівки належать львівським фірмам. Проте водії не мали ні відповідних категорій, ні шляхових листів. Транспорт правоохоронці вилучили.
Крім того, аби не допустити пожежі, викликали рятувальників.
Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.
Попередня стаття

На Тернопільщині за добу +248 інфікованих вірусом COVID-19

Наступна стаття

Біля Мишковичів перекинулось авто. Медики борються за життя двох дітей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.