Вбивство через ревнощі. Житель Борщівщини вдарив дружину ножем

Сварка між подружжям завершилася смертю 43-річної жительки Борщівського району. Жінка померла від крововтрати ще до приїзду бригади екстреної меддопомоги, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Нещастя трапилося 27 листопада близько 14:00. За попередньою інформацією, сварка між чоловіком та дружиною виникла через ревнощі. Під час конфлікту чоловік схопив ніж та завдав ним два удари дружині в руки та обличчя. Після цього спробував закінчити життя самогубством, перерізавши собі горло. Проте рана виявилася несмертельною, і нападник залишив помешкання.

Тіло матері в будинку знайшов син. Він викликав швидку та поліцію. Правоохоронці встановили місце перебування нападника. Сорокасемирічного чоловіка затримали згідно статті 208 Кримінального процесуального Кодексу. Він у скоєному зізнався. Йому інкримінують частину 2 статті 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Попередня стаття

COVID-19: у Тернопільській області +246 випадків, 6 людей померли

Наступна стаття

В Україні з грудня зростуть пенсії та соцдопомога. Як зміняться виплати

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.