Аварія поблизу Тернополя: чоловік загинув, двоє людей у лікарні (Відео)

Сьогодні, 2 грудня, на трасі поблизу Шляхтинців зіткнулись чотири автівки. Водій загинув, вагітна пасажирка в лікарні. Про це повідомив начальник відділу комунікації поліції області Сергій Крета.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій автомобіля  PEUGEOT не дотримався безпечної дистанції та врізався в авто TOYOTA, водійка якого намагалася здійснити маневр повороту з головної на другорядну дорогу.

Від удару транспорт виїхав на зустрічну смугу. В цей час там проїжджала вантажівка DAF. Кермувальник намагаючись оминути перешкоду, зіткнувся зі ще одним транспортним засобом SKODA та з’їхав в кювет.

У результаті аварії 29-річний водій SKODA загинув на місці події. Пасажирку даного авто, 31-річну вагітну мешканку Збаразького району госпіталізовано до Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина».

До медзакладу з тяжкими травмами потрапив і водій PEUGEOT. Пожежники витягували потерпілого з пошкодженої автівки.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження згідно частини 2 статті 286  ККУ. Слідчі детально встановлюють усі обставини автопригоди. Триває розслідування.

Відео: Група у Viber “Корки Тернопіль”

Попередня стаття

«Впливати на зарплати управлінців має громада», – Петро Ландяк

Наступна стаття

Уряд скасовує карантин вихідного дня. Що буде натомість

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.