«Єдинорога, цукерків і миру», – тернополяни про подарунки на Миколая (Відео)

А Ви уже написали листа Святому Миколаю? Неважливо дорослі ми чи діти – всі однаково чекаємо цього свята. Кожен з нас бажає заглянути під подушку та знайти подарунок. Хтось мріє про новенький гаджет, малеча просить супермодні іграшки, а дорослі навіть радіють шкарпеткам з оленями чи теплим тапочкам. Ну й, звичайно, мандаринки й цукерки – те, що додає святу передноворічного запаху.

Миколая – це один із найочікуваніших днів у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими. А ранок, 19 грудня, – з особливою атмосферою. Саме тоді дім сповнений радості й втіхи. Ми бачимо щасливі очі діток, які отримують бажані сюрпризи та й дорослі посміхнуться, побачивши бодай мандарину від Миколая.

Напередодні дня Святого Миколая студенти Галицького коледжу імені В. Чорновола запитали тернополян, яких подарунків очікують вони. Опитування стало можливим завдяки співпраці з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» та проєкту «Власне бачення».

Попередня стаття

Лікар УЗД Людмила Балабан: «Профілактичні обстеження – шанс виявити хворобу на ранній стадії»

Наступна стаття

COVID-19: на Тернопільщині +188 інфікованих за добу, п’ятеро померли

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.