На Бандери тролейбус врізався у паркан. Рух транспорту ускладнений (Наживо/Фото)

Сьогодні, 9 грудня, в Тернополі на проспекті С. Бандери трапилась ДТП – тролейбус в’їхав у паркан.

За словами водія, тролейбус стояв на перерві з іншого боку дороги, а коли рушив – його раптово розвернуло. У цей момент пасажирів у тролейбусі не було. Також він повідомив, що поломка незначна, тому транспорт мають забрати з дороги швидко.

Поки що автомобілі об’їжджають перешкоду, утворюється незначний затор.

На місці події працює патрульна поліція.

Речниця патрульної поліції області Катерина Басалига зазначила:

– Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих за участі тролейбуса, яка трапилася на проспекті С. Бандери, надійшло о 10-й годині ранку. Прибувши на місце пригоди, патрульні з’ясували, що 57-річний водій, керуючи транспортним засобом Skoda, не був уважним, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, внаслідок чого здійснив наїзд на зелені насадження. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав. На кермувальника інспектори склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) КУпАП. Рішення по справі прийматиме суд.
Попередня стаття

В Україні дешевшає валюта: курс долара на 9 грудня

Наступна стаття

Поблизу села на Козівщині впав літак. Пілот загинув (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.