Поблизу села на Козівщині впав літак. Пілот загинув (Фото)

Авіакатастрофа трапилась сьогодні о 17:23, поблизу села Золота Слобода Козівського району. Впав одномоторний літак, його пілот загинув. Про це близько 19 години повідомили в пресслужбі управління ДСНС області.

До рятувальників надійшло повідомлення про трагедію о 17:49. На місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини із Козови.

У літаку рятувальники виявили тіло пілота, який від отриманих травм загинув.

На місці події працюють оперативні групи ДСНС, національної поліції та інших служб цивільного захисту.

Станом на 19:30 місце події огороджено, правоохоронними органами проводяться слідчі дії. Встановлено марку й тип літального апарату –літак АН-2. Корпус літака частково зруйнований, паливні баки не розгерметизувалися.

Всього до ліквідації події залучено 30 чоловік особового складу та 9 одиниць техніки, від ДСНС 5 одиниць техніки та 19 людей особового складу, – йдеться у повідомленні управління ДСНС.

Попередня стаття

На Бандери тролейбус врізався у паркан. Рух транспорту ускладнений (Наживо/Фото)

Наступна стаття

Жорсткий локдаун введуть у січні. Офіційні дати

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.