У Тернополі знайшли задушену бабусю. Підозрюють її внука (Відео)

У поліцію звернулась сусідка 87-річної загиблої. Вона хвилювалась за стареньку, яка кілька днів не відповідала на телефонні дзвінки та не відчиняла дверей.

Убили бабусю в її квартирі, що на вулиці Чалдаєва. Лікарі встановили причину смерті – удушення, або ж механічна асфіксія.

Поліцейські встановили, що в квартирі загиблої часто бував її 40-річний онук, який начебто опікувався нею. Чоловік зловживає алкоголем, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство. Зі слів сусідів, вони неодноразово чули, як онук конфліктував з бабусею.

Зловмисник не визнає своєї провини, проте зібрані правоохоронцями докази вказують на його причетність. За версією слідства, в ніч з 17 на 18 грудня горе-онук востаннє був у помешканні бабусі, тоді в ході конфлікту і задушив стареньку. Зачинивши на замок двері, він пішов геть.

Відомості за фактом вбивства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 ККУ. 40-річному тернополянину вже оголошено підозру у вчиненні важкого злочину і на вирок суду він чекатиме під вартою.

Попередня стаття

Сьогодні вперше за 800 років на небі засяє «Вифлеємська зірка»

Наступна стаття

Куля в око. Теребовлянець хвалився пістолетом і поранив сусіда

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.