Куля в око. Теребовлянець хвалився пістолетом і поранив сусіда

Житель Струсова демонстрував можливості пневматичного пістолета та поранив сусіда. Куля потрапила в око 37-річному чоловікові. Про інцидент повідомив начальник відділення комунікації поліції Тернопільщини Сергій Крета.

Травмованого госпіталізували в Тернопільську обласну лікарню.

Теребовлянські правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Вони встановили, що 20 грудня пізно ввечері 30-річний житель Струсова у дворі будинку зустрівся із сусідами і похвалився їм пневматичним пістолетом. Аби продемонструвати, як працює зброя, здійснив кілька пострілів вгору. Проте одна з випущених куль зрикошетила від стіни будинку і потрапила сусідові в око.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за статтею 128 ККУ. Зброю вилучено. Триває досудове розслідування.

Попередня стаття

У Тернополі знайшли задушену бабусю. Підозрюють її внука (Відео)

Наступна стаття

Дев’ять перемог у 9-ти матчах. Флорбольний клуб “Вікторія” виграв у зимовому турнірі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.