Скрипаль-віртуоз Олександр Божик запрошує на весняний концерт у Тернополі

8 березня о 16:00 та 19:00 на сцені ПК “Березіль” у супроводі рок-бенду скрипаль-віртуоз Олександр Божик дасть концерт до Свята весни.

У програмі – найкращі світові та українські хіти: Vivaldi, AC/DC, Imagine Dragons, Nirvana, Michael Jackson, Coldplay, Бez Обмежень, Океан Ельзи та інші. Звучатиме також авторська музика Божика – уже відомі твори і прем’єри, які пролунають уперше.

Цей концерт буде особливим, адже 10 років тому Олександр став срібним призером шоу «Україна має талант», а згодом відбувся його перший шоу-концерт. Цікаво також те, що під час виступу наживо будуть зіграні кавери із проєкту Bozhyk Duo, які отримали найбільшу кількість переглядів у Інтернеті.

Як відомо, Олександр та Юлія створили разом проект «Божик Дуо»(Bozhyk Duo) і виконують кавери на відомі хіти та авторські твори скрипаля. Щотижня вони викладають нове відео у мережу і збирають мільйони переглядів. Не обійдеться концерт без шоу-номерів: виступу на кількох скрипках та цікавих інтерактивів із публікою.

Також на концерт завітають гості – з ними Олександр виконає незвичні дуети. Разом з арфісткою Іванною Митроган вони дивуватимуть сучасним рок-звучанням класичних інструментів. А от в дуеті з солістом Львівської Опери Петром Радейком Олександр виступить у ролі диригента!

Також будуть і інші гості, імена яких є у таємниці. Концерт відбудеться з дотриманням вимог МОЗ, тобто лише з 50 % наповненістю залу. Тому приходьте! Буде безпечно і ви зарядитесь позитивною енергетикою, найкращою музикою та виконанням! Живий звук. Квитки у касі ПК “Березіль” та на онлайн:

16:00 – https://ternopol.karabas.com/ua/oleksandr-bozhik-7/order/  https://kasa.in.ua/ua/ternopil/concert/oleksandr-bozik-2021-03-08

19:00 – https://ternopol.karabas.com/ua/oleksandr-bozhik-8/order/ https://kasa.in.ua/ua/ternopil/concert/oleksandr-bozik-2021-03-08-19-00

Довідково. Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етно-музика. Суперфіналіст популярного телешоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги рекордів України», лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Учасник багатьох телевізійних шоу та проектів, зокрема, одного з найпопулярніших шоу у світі – «Британія має талант». Після свого феєричного виступу на польському телешоу «Mam talent!» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».

Попередня стаття

«З любов’ю для вас!» У Тернопіль 13 лютого завітає «Піккардійська Терція» 

Наступна стаття

Співав зал: «Піккардійська Терція» у Тернополі зібрала два аншлаги (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.