Співав зал: «Піккардійська Терція» у Тернополі зібрала два аншлаги (Фото)

Цих вихідних, 13 лютого, в Тернополі виступила вокальна формація «Піккардійська Терція».

«Музичну вакцинацію» глядачі отримали двічі. Концерти у драмтеатрі відбулись о 16 та 19 годині. Попри карантин, зустрічі з шанувальниками увінчались аншлагами.

Про це зазначили самі артисти: «Тернопіль, дякуємо!!! Два аншлаги у наші дні – особливо дорого для нас!»

Обидва концерти відбулись із дотриманням вимог МОЗ: відвідувачі в залі сиділи через кожні два місця.

Завітала «Піккардійська Терція» з концертною програмою «З любов’ю для вас!»

«Концертна програма вміщує все найкраще, що акапельний колектив створив ось уже протягом понад 28-ми років творчості. «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Сядеш у поїзд»… За живим виконанням цих та інших пісень засумували і самі «піккардійці», і їхні шанувальники. Адже торік, у зв’язку з пандемією Covid-19 і карантином, «Терції» довелося скасувати практично усі заплановані концерти та гастролі», – повідомила прес-менеджер «Піккардійської Терції» Галина Гузьо.

Співаки жартували: щороку відвідували Тернопіль на Різдвяні свята, але в 2021-му плани порушила пандемія. Попри це вдалось поспівати та обмінятися гарним настроєм з жителями Файного міста.

Наприкінці концерту художній керівник ансамблю Володимир Якимець сказав, що відчуває в залі недоспіваність. Не дивно, що артистів викликали на біс двічі.

Попередня стаття

Скрипаль-віртуоз Олександр Божик запрошує на весняний концерт у Тернополі

Наступна стаття

Оксана Муха з програмою «Найгарніші пісні України» 19 березня – у Тернополі!

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.